De 11 coachcompetenties in woord en beeld
Over de opnames

Over de opnames

In de opnames kun je zien hoe de competenties in een gesprek samenkomen. Ze zijn gebaseerd op echte coachingsgesprekken met cliënten uit de praktijk van de auteurs, maar de cliënt wordt door een acteur gespeeld. We hebben voor deze werkwijze gekozen om onze cliënten tegen herkenning te beschermen. Mocht je een van de ‘cliënten’ van deze video’s op straat tegenkomen, weet dan dus dat hij of zij niet de werkelijke cliënt was.

 

In de video’s kun je onderweg op bepaalde punten steeds een venster openen. Er verschijnt dan een korte toelichting op dat moment van het gesprek en eventueel een verwijzing naar specifieke pagina’s in het boek. Ook kun je voor elk gesprek twee overzichten downloaden. Het ene overzicht gaat uit van de tijdslijn. Daar zie je op welke momenten in het gesprek bepaalde indicatoren van competenties te zien zijn. Het andere overzicht gaat uit van de competenties. Als je bijvoorbeeld bent geïnteresseerd in wanneer een bepaalde competentie is te zien, dan kun je vanuit dit lijstje snel die momenten in het gesprek opzoeken.

 

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.